Журка со најдобрите балкански хитови вечерва во клуб Платинум!

Новогодишната еуфорија во Струмица сеуште трае. Затоа клуб Платинум продолжува со забавата, а на сите кои им фали забава, вечерва може да се забавуваат до раните утрински часови во најдоброто место за ноќен живот, клуб Платинум. 1915531_10153905408229043_6632965902659844495_n

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

Capture