На забавата во клуб Платинум и нема крај

Вечерва продолжува забавата во Платинум клуб. Како што е традицијата во четврток, сите патишта водат кон Балкан забавата во Платинум каде струмичани ќе можат да се забавуваат со најновите и најпопуларните мак, ју & бг хитови.

Ви фали забава? Ова е местото каде сакате да бидете оваа вечер.
701985_10153904361354043_7986779386906928348_o1-640x427

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

POP