Цела недела предноводишна забава во клуб Платинум!

На барање на гостите, а и во пресрет на новогодишните празници, најдоброто место за забава во Струмица, клуб Платинум организира забава секој ден во текот на целата недела. Забавата започнува од оваа вечер.

Новогодишното лудило започно, време е и вие да се опуштите. Одберете го вашиот ден за забава и резервирајте го вашето место во клуб Платинум!15780675_10154793372994043_1936540519725352235_n

информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

POP