Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум! – Балканска забава!

Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум! Побегнете од реалноста со неверојатниот DJ ALEXX кој уште еднаш ќе ви докаже зошто е еден од најдобрите струмички диџеи и уживајте во забавата со најпопуларните македонски, југословенски и бугарски хитови.Platinum-polno-640x424

Животот е една голема забава! Затоа оваа вечер сите патишта водат кон Клуб Платинум!

 информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

Capture