Balkan night @ club Platinum

Дали сте спремни за најдобрата балканска вечер? Не дозволувајте да ја пропуштете најдобрата журка во Струмица!

Саботата е резервирана за Балканска вечер. Раширете ја позитивната енергија и пеејте до раните утрински часови на најпопуларните македонски, југословенски и бугарски хитови.15665802_10154769672734043_9096201125775825213_n

12140675_10153633771759043_6237466245530375837_n

Животот е една голема забава! Затоа оваа вечер сите патишта водат кон Клуб Платинум!

 информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.

Capture