Незаборавен дочек на новата 2017 година во клуб Платинум!

Полека одминуваат деновите до најголемата забава во 2016-та година. Најлудата ноќ во годината овој пат ќе се одбележи со одлична забава во најдоброто место за забава во Струмица, клуб Платинум.15253573_10154708592774043_3043817623005569855_n

Успешниот менаџерски тим на клуб Платинум веќе ја најавија забавата која ќе трае до раните утрински часови,а тие тоа што го спремат за забавата, ке ја направат оваа година за паметење.

Клуб Платинум најавуваат ди-џеј кој цела вечер ќе биде одговорен гостите да се забавуваат и лудуваат со најдобрите балкански хитови.

Најевтина цена за дочек – симболични 300 денари, а за гостите ќе биде организиран и шведски стол.

Овој пат, сите патишта за дочекот на новата 2017 година водат кон клуб Платинум!

Резервирајте го и вие вашето место на забавата која ќе ја обележи 2016 година!

информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

1915531_10153905408229043_6632965902659844495_n 12800122_10153919254629043_3076412334791382257_n

 

Comments are closed.

POP