Клуб Платинум и Heineken ви подготвуваат журка што не смеете да ја пропуштите

Heineken ви подготвува журка што не смеете да ја пропуштите! Знаете зошто?
Затоа што во петок на 2 декември, вие ќе ја имате главната улога и ќе ја преземете контролата на подиумот во свои раце.
Бидете дел од Heineken изненадувањето во кое вие одлучувате каде ќе ја однесете журката.160607_HeinekenTakeoverXL_EventCover

Comments are closed.

POP