Идеи за зимски маникир кои ќе ве направат уникатни

До скоро маникирот важеше за луксуз. Денес овие услуги се повеќе ги користат жените. Редовниот маникир е одлика на уредност, хигиена и потреба на секоја модерна жена. Размрдете го новогодишниот дух во себе со 7 неверојатни идеи за маникир кои ќе ве направат уникатни:

855155-650-1448560842-2 855205-650-1448560842-2015-11-20-4 855255-650-1448560842-22 855305-650-1448560842-8vU9FHpzbhE 855355-650-1448560842-MUY4mo1KNwU 855405-650-1448560842-nogti-s-elochkami 12231092_1149515248411931_2037246781_n

 

 

Comments are closed.

POP