Саботна забава со Ди-џеј Алекс вечерва во клуб Платинум

Забавата продолжува и оваа вечер заедно со еден од најдобрите диџеи во Струмица, Ди-Џеј Алекс кој со својот сет гарантира одлична забава до раните утрински часови и оваа вечер
Клуб Платинум ве поканува да бидете дел од ритамот на градот.

информации и резервации на тел:
► 077/ 761 676 – Бока

12832474_10153922790534043_436359133111997950_n-640x424

Comments are closed.

Capture