Се асфалтираше спојот меѓу улиците „Боро Поцков“ и „Климент Охридски“

Согласно Програмата за улици и патишта за 2016 година, општина Струмица продолжува со реализација на градежни зафати во градот. Денеска е поставен асфалт на спојот меѓу улиците „Боро Поцков“ и „Климент Охридски“.15193640_1128267837226645_4059677149738077491_n

Comments are closed.

POP