Заврши асфалтирањето на делницата од патот Струмица – Просениково

Заврши поставувањето втор слој асфалт на локалниот пат од Струмица кон населеното место Просениково, односно, на делницата од „Сале комерц“ кон Просениково, а согласно склучениот договор меѓу општина Струмица и АД „Гранит“ од Скопје. Овој градежен зафат се реализираше со средства од буџетот на општина Струмица.15095093_1122290081157754_4973231901777813143_n 15136010_1122290087824420_2328408413173704526_n

Comments are closed.

POP