Струмичкиот ајвар МАМА’С со нова два златни медали за квалитет

Најпознатиот македонски бренд лутеницата и ајварот на МАМА’С се наградени со златен медал и диплома за квалитетен и оригинален пазарен производ од страна на Inter Expo Center – Интер Експо Център на саемот во Софија. Ова е само уште еден од многуте докази дека производите на МАМА’С се со највисок квалитет и љубов.Честитки до тимот на МАМА’С.14937246_1357067040970612_5124254355105275324_n 14956548_1357067044303945_7681155720122330991_n

mamasajvar

Comments are closed.

POP