Се оградува игралиштето во Просениково

Работна екипа на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска го оградуваше спортското игралиште во населеното место Просениково. Поради постојаното оштетување на оградата, ова е трето оградување на истото игралиште со средства од општинскиот буџет. Општина Струмица апелира до жителите на Просениково за посовесно однесување затоа што истото е во нивна корист.15036340_1115534531833309_7413529047439079921_n 14962807_1115534525166643_8072827671323601794_n

Comments are closed.

POP