Честитка од СДММ по повод 25 години од постоењето

5875-SDSM_Web_default_flagПочитувани,

Денес СДММ слави 25 години постоење, години базирани на искрено пријателство и борба за подобра иднина на секој млад човек.

Членството во СДММ е привилегија, но и огромна одговорност. Секогаш водена од принципите на солидарност, еднаквост и другарство, секогаш интересот на младиот човек на прво место.

СДММ е симбол на државотворност, симбол на борбата за подобро утре на секој млад човек.

Во името на младите, во името на Социјалдемократијата, да се избориме младите да останат и да живеат во Македонија.

За среќни млади, за живот во Македонија!

Среќен роденден СДММ! – стои во честитката од СДММ.

Comments are closed.

Capture