Реакција од Општина Струмица на прес конференцијата на Сашо Милковски од огранокот на ГРОМ во Струмица

Во очај од поразот со кој се соочува неговата партија и нејзиниот коалициски партнер ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Милковски со конструкции се обидува да добие медиумско внимание.

Наместо Милковски неосновано да обвинува, треба да ги почека резултатите од истрагата.

Истовремено, апелираме до надлежните институции што поскоро да го расветлат овој случај. – стои во писмената реакција од Општина Струмицаopstina_strumica_0

Comments are closed.

Capture