Се асфалтираше во населеното место Рич

Општина Струмица продолжува со реализирањето на градежните зафати, согласно Програмата за изградба и реконструкција на патишта и улици за 2016 година. Викендов се асфалтираше во населеното место Рич и со тоа завршија планираните активности од овој тип во населените места. Со овој градежен зафат беа опфатени населените места Дабиле, Муртино, Банско, Габрово, Добрејци, Костурино, Градско Балдовци, Вељуса, Куклиш, Свидовица и Сачево. Асфалтирањето во наредените денови ќе продолжи на улици во градот.1 (20) 2 (10) 3 (6)

Comments are closed.

POP