Василево на гостувањето во Берово со победа над Малеш

Екипата на Василево на гостувањето во Берово кај Малеш со резултат од 1:2 реализираше нова победа и нови три значајни бодови.

Клубот од Василево направи скок од две места на табелата и сега е на деветтото место со вкупно 14 освоени бодови.

FK Vasilevo 4

Фудбалерите на Василево со евентуална победа над Напредок од Радово во Недела би можеле да се искачат на некое од погорните места на табелата.

Малеш од Берово останува на 11-тото место со 12 бода.

 

Comments are closed.

Capture