Германската амбасада заедно со Центарот за култура „Антон Панов” од Струмица го отвора 12. Фестивал на новиот германски филм

Во четврток на 27.10.2016 во 20:00 часот во Центарот за култура во Антон Панов Струмица со трагикомедијата МЕД ВО ГЛАВАТА од познатиот германски режисер и актер Тил Швајгер амбасадата заедно со Центарот за култура „Антон Панов” од Струмица го отвора 12. Фестивал на новиот германски филм .pokana2016strumica

До 29. октомври можете да видите уште три играни и два детски/семејни филмови.

Комплетната програма е во прилог.

Повеќе информации можете да најдете на: www.fngf.mkwww.skopje.diplo.de и на Facebook.

Comments are closed.

Capture