Напредок Радово го пречекува Осогово

Напредок од Радово во рамките на деветото коло го пречекува Осогово. Напредок моментално е пласиран на 11-тото место на табелата со вкупно 9 освоени бодови, додека тимот од Кочани игра во многу подобра форма со што моментално е пласиран на високото трето место со 18 освоени бодови.

12936590_852499904877315_105408266427640911_n

Натпреварот се игра во Радово со почеток од 14:00 часот.

Comments are closed.

Capture