Bечерва во клуб Платинум ‎забава‬ со ‪‎Ди-Џеј Алекс

Сите кои сакаат добра забава оваа вечер клуб Платинум дефинитивно е најдоброто место за забава.Вечерва за одличната забава е задолжен Ди-Џеј Алекс кој заедно со најновите и најпопуларните хитови ќе ве расположи до раните утрински часови.1654097_10153766620429043_7117651215446303556_n-640x424

► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока

Comments are closed.

Capture