ИНТЕРЕСНО: Поларна мечка помага да се одглави брод

a_very_helpful_polar_bear_640_01

Поларна мечка помага да се одглави брод…

 

 

a_very_helpful_polar_bear_640_01

a_very_helpful_polar_bear_640_02 a_very_helpful_polar_bear_640_03 a_very_helpful_polar_bear_640_04 a_very_helpful_polar_bear_640_05

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o