СТУДЕНТИ, ПОВЕЛЕТЕ! УЧЕТЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ СО ЕДУ СПРИНГ!

studenti

СТУДЕНТИ, ПОВЕЛЕТЕ! УЧЕТЕ СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ СО ЕДУ СПРИНГ!

- Информации и пријавување:
Еду Спринг-Центар за едукација и интелектуални услуги
ул.Братство Единство 7/2-3 Струмица наспроти ТА Лагуна Травел
тел. 034/321-121, 078/206-822, 078/204-802

Вие веќе знаете што претставува едукацијата за напредокот на човештвото воопшто, како и за вас како поединци. Нашиот центар за едукација не ве изостави и вас како посебна група, за која има посебни понуди.

Подобрете го познавањето на странските јазици, усовршете го вашиот англиски јазик или прифатете уште поголем предизвик почнете со изучување на друг странски јазик!

ИЗУЧУВАЊЕ ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА КОМУНИКАЦИЈА!

studenti

 Истотака, Еду Спринг ви нуди СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ КУРСЕВИ “tailor-made” целосно прилагодени на вашите потреби. Вие само треба да имате желба.

Студенти на економски факултет ние можеме да ви помогнеме во изучувањето на вашиот БИЗНИС АНГЛИСКИ за потребите на факултет како и понатаму за во работна пракса.

Студенти на земјоделски факултет ние можеме да ви помогнеме во изучувањето на вашиот АГРОНОМСКИ АНГЛИСКИ за потребите на факултет како и понатаму за во работна пракса.

Доколку полагањето на странски јазик на вашиот факултет претставува проблем за вас, НИЕ СМЕ ТУКА ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ!!!

Специјални програми изготвени за студенти и подготовка за испит за странски јазик!

 СПЕЦИЈАЛНИ СТУДЕНТСКИ ПОПУСТИ САМО ВО ЕДУСПРИНГ! ПОВЕЛЕТЕ!

Comments are closed.

POP