Членови на ПАОК Ентузијаст и Ајдуци Струмица со транспаренти во чест и почит на Ванчо Таковски

946954_628497997194367_1535083958_n

Во чест и со почит кон неодамна починатиот бивш Претседател на ФК Беласица Г-динот Ванчо Таковски,за време на традиционалниот марш на Беласица на врвот Тумба кој се одржува традиционално  во втората половина од август, членови на Планинарскиот клуб Ентузијаст од Струмица и навивачката група Ајдуци  развејаа транспаренти на кои пишуваше ,,Бате Ване, почивај во мир’’…

Со овој ваков гест, постарите навивачи – Ајдуции испратија порака дека ,,Бате Ване’’ не е  заборавен.

946954_628497997194367_1535083958_n

1173715_628498057194361_337728612_n 1233462_628498027194364_1290103772_n

Comments are closed.

POP