ПОСТОИМЕ ЗА ВАС, ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ СВЕТОТ!

csjДоверете го Вашето или образованието на Вашите деца во сигурни раце. Нашите години на успешно постоење и стекнато искуство се гаранција за нашата професионалност и квалитет во организирање на настава по странски јазици за деца и возрасни.

Центар за странски јазици Лингва НОВА раб.вр. 08.00 – 20.00 (понеделник-петок) 09.00 –16:00 (сабота) тел. 034/ 323-771 070/ 394-544 лок. НАРОДНА ТЕХНИКА

946344_482036698568937_475264035_n

1185016_482036861902254_255879025_n

1235947_482036815235592_868547272_n 1240258_482036778568929_471814213_n

csj

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o