Земјоделец загинал во с. Радово

trak

Педесетитригодишниот П.К. вчера се превртел во провалија од 3 метра и на лице место загинал кога по извршените земјоделски работи со тракторот пробал да се приклучи на селскиот пат.
Несреќата се случила на местото викано „Барово“  во атарот на с. Радово околу 11 часот.

DSC_8590_1581x1050

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o