Се продава веспа 150/км-час

bfdff95193ce4037a899a0dad029dc0a

Се продава веспа 150 кинеска, зачувана.

Цена 490 е.

Локација: Струмица

Огласувач:Коста

7ff3a3b5d5034d05b2b3a2df1bb19804 bfdff95193ce4037a899a0dad029dc0a

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o