Се продава БМВ

srec

Колата е во Одлична состојба, Регистрирана е на Mk. табли, со неа има и +4 гуми со Алуминиумски Бандажи, и Обични-(оргинал) Штопови за Bmw. За озбилни купувачи има и добар попуст на Цената… Вреди да се Види!!!
Локација: Ново Село – Самоилово..

Цена: 4200 €. Цената не е фиксна

Локација:Струмица Огласувач:Djoce

078932400

05cde8733408434d800471dfafd3c6e4 7b849aab7cc4400db7257c1ad4f94af0 364e71ee3a2f470c882d2e1e76b8d5f9 cb6dbcca9f84433bb940c7ad562932e6 fc5b3f15dbc644bfbd2141ffcffac704

 

Comments are closed.

bilbord