Контраверзниот филм ,,Максим’’ во Струмица

maksim

Денеска, 15.02 петок е втората изведба на проекцијата на контраверзниот филм МАКСИМ во Струмица.Овој филм има втора проекција во Домот на Арм во Струмица со почеток во 20 часот.Покрај познати имиња Кирил Трајковски,Васил Шишков и ред други македонски актери,учествуваат во филмот познатиот Тони Зен и Слаткаристика.Овој филм го обработува урбаното живеење во Македонија.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o