Свечениот чин од почетокот на користењето на природниот гас во живо на www.strumica.gov.mk

Денеска (10.11.2012) со почеток во 18 часот на плоштадот „Гоце Делчев“  ќе се одржи свеченост по повод почетокот на користењето на природниот гас во Струмица. Со ова Струмица станува прва гасифицирана општина во  Република Македонија. По тој повод се покануваат сите заинтересирани граѓани да присуствуваат на плоштадот. Бидејќи станува збор за  историски чин на Струмица, ќе се врши и директен пренос на официјалната веб страница на општина Струмица www.strumica.gov.mk

Comments are closed.

bilbord