Започнува последната фаза од проектот ,,Биди пожарникар во својот дом”

Вечерва со почеток во 18.00 часот ,,Здружението на професионални пожарникари”-Струмица ќе започне со реализација на последната фаза од проектот ,,Биди пожарникар во својот дом”

Теренеските активности ќе започнат на ул.Ѓорги Василев бр.38 .

Проектот “Биди пожарникар во својот дом” трае од мај оваа година, а финансиран е од страна на Општина Струмица и “Здружението на професионални пожарникари.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o