Временска прогноза за понеделник, 8 октомври

Временска прогноза за понеделник, 8 октомври.

Времето денес претежно сончево со нешто пониска температура од вчерашната. Дневна температура до 24 степен.

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o