Одржана трибина ,,Моќта на умот и моќта на срцето”

Вчера во Дом на АРМ се одржа трибина од областа на Филозофијата, на тема ,,Моќта на умот и моќта на срцето”.

Трибината ја водеше ДР- ЗОРАН КРСТЕВСКИ (Доктор по Филозофски Науки).

Оваа трибина беше организирана од страна на Општина Струмица во соработка со Младински Совет при Општина Струмица.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.279130815536837.65394.261733853943200&type=1

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o