,,Ајваријада- Струмица 2012′

Денес заврши втората по ред ,,Ајваријада” во Струмица. Оваа година беа намачкани околу 15.000 лепчиња со ајвар. Наградата за најдобар домашен ајвар ја доби Нада Николова.

 

 

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.278756545574264.65271.261733853943200&type=1

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o