Временска прогноза за вторник, 18 септември

 

Временска прогноза за вторник, 18 септември.

Времето денес ведро со повремено сонце. Можност за врнежи при крајот на денот.

Максимална дневна температура од 28 степени.

 

Comments are closed.

bilbord