Интервенција на ,,Комуналец’’ по дождот

Дигнатата паника во врска со ,,поплавата’’ во пониските делови од Струмица беше непотребна.
Екипите на ЈКПД ,,Комуналец’’ интервенираa во ниските делови на градот и некои од населените места и за пократко време ги санираа сите проблеми кои настанаа по обилниот дожд. На тој начин, спречена е минатогодишната катасатрофа кога се поплавија повеќе домови.

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.271268652989720.62862.261733853943200&type=1

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o