Временска прогноза за четврток, 13 септември

 

Временска прогноза за четврток, 13 септември

Времето денес сончево со максимална дневна температура до 29 степен. Во вечерните часови можни врнежи.

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o