Крводарителска акција на СДММ – Струмица

Денот на ослободувањето на Струмица – 11 Септември, Социјалдемократската младина на Македонија од Струмица денеска го одбележи на симболичен начин со крводарителска акција. Акцијата се одржа во просториите на Oдделението за Трансфузиологија, при Јавната Здравствена Установа – Струмица. СДММ Струмица се заблагодарува на сите млади кои ја даруваа својата крв доброволно со надеж дека ќе помогнат на оние на кои им е најпотребна.

 

 

>>>>Галерија<<<<

 

 

Comments are closed.

bilbord