Програма за понеделник на ФКТ ,,Ристо Шишков’’

 

Програма за понеделник на ФКТ ,,Ристо Шишков’’

 

19:00 ч.

НУЦК Антон Панов ЗАД ЗАВЕСИ

режисер: Александар Ивановски

 

 

 

20:00 ч.

Драмски Куклен Театар ТАНГО

режисер: Николај Полјаков

 

 

 

23:00 ч.

Киркас Продукција НАДЕЖ

режисер: Петар Милошевски

 

 

Comments are closed.

bilbord